Mixed grill met maïs
Aan de slag
Barbecue aansteken. In pan water aan de kook brengen en maïskolven in ca. 8 minuten beetgaar koken. Lamskoteletjes bestrooien met zout en peper en inwrijven met olie. Kolven op barbecue rondom lichtbruin roosteren. Vlees en ham in ca. 6 minuten gaar en bruin roosteren. Serveren met saus en aardappelsalade.
Maiskolven bereiden
Instructievideo - 01:21 min.
Mixed grill met maïs
hoofdgerecht
null personen
795 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Barbecue aansteken. In pan water aan de kook brengen en maïskolven in ca. 8 minuten beetgaar koken. Lamskoteletjes bestrooien met zout en peper en inwrijven met olie. Kolven op barbecue rondom lichtbruin roosteren. Vlees en ham in ca. 6 minuten gaar en bruin roosteren. Serveren met saus en aardappelsalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 maïskolven
0 zout en peper
3 eetlepels olijfolie
1 schaaltje lamskoteletjes
2 pakjes plakken schouderham
1 cup verse vleessaus knoflook
1 bak aardappelsalade