Pizza met kastanjechampignons
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Pizza's op bakplaten leggen. Spinazie laten uitlekken en vocht er goed uitdrukken. Kastanjechampignons schoonborstelen en in reepjes snijden. Ui pellen en snipperen. In koekenpan olijfolie verhitten. Ui en kastanjechampignons ca. 5 minuten op hoog vuur bakken en vocht laten verdampen. Mengsel over pizza's verdelen. Spinazie in kleine bergjes gelijkmatig over pizza's verdelen. Op elk bergje spinazie 1 eetlepel roomkaas scheppen. Pizza's bestrooien met peper en volgens gebruiksaanwijzing bakken.
Pizza met kastanjechampignons
hoofdgerecht
null personen
710 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Pizza's op bakplaten leggen. Spinazie laten uitlekken en vocht er goed uitdrukken. Kastanjechampignons schoonborstelen en in reepjes snijden. Ui pellen en snipperen. In koekenpan olijfolie verhitten. Ui en kastanjechampignons ca. 5 minuten op hoog vuur bakken en vocht laten verdampen. Mengsel over pizza's verdelen. Spinazie in kleine bergjes gelijkmatig over pizza's verdelen. Op elk bergje spinazie 1 eetlepel roomkaas scheppen. Pizza's bestrooien met peper en volgens gebruiksaanwijzing bakken.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 pizza margherita
1 pot gesneden bladspinazie
1 bak kastanjechampignons
1 ui
2 eetlepels olijfolie
1 bakje verse roomkaas met kruiden
0 versgemalen peper