Zomerstamppotje met cordon bleu
bewaar
bewaar

Zomerstamppotje met cordon bleu

Stamppot alleen voor de winter? No way, José! Deze variant mag gewoon in de zomer.

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Schil de aardappelen, snijd in stukken en kook in 20 min. gaar. Halveer de uien in dunne halve ringen. Snijd de knoflook fijn.

Verhit ⅓ van de olie in een grote hapjespan en fruit de uien 2 min. op middelhoog vuur. Voeg een deel van de spinazie toe en laat al roerend slinken voor je de volgende portie toevoegt. Bak de knoflook 1 min. mee.

Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de cordon bleus in 8 min. op middelhoog vuur goudbruin en gaar.

Giet de aardappelen af. Voeg de kookroom toe aan de pan met aardappelen, breng tegen de kook aan en zet het vuur uit. Stamp de aardappelen met de pureestamper tot een grove puree. Schep de spinazie en tomaten erdoor. Serveer met de cordon bleus.

algemeenGebruik de rest van de room in sauzen of in de pasta.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zomerstamppotje met cordon bleu

Stamppot alleen voor de winter? No way, José! Deze variant mag gewoon in de zomer.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig