Cordon bleu met sperziebonen en gebakken aardappeltjes
Stukje vlees, aardappeltje en groenten. Zo makkelijk kan het zijn. Geen poespas en in 20 minuten klaar. Top!
Aan de slag
Verhit de helft van de olie in een grote koekenpan en bak de aardappeltjes in 10-15 min. goudgeel en knapperig. Schep af en toe om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Kook ondertussen de sperziebonen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verhit de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de cordon bleus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer met de sperziebonen en aardappelen.
Cordon bleu met sperziebonen en gebakken aardappeltjes
Stukje vlees, aardappeltje en groenten. Zo makkelijk kan het zijn. Geen poespas en in 20 minuten klaar. Top!
hoofdgerecht
null personen
660 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de helft van de olie in een grote koekenpan en bak de aardappeltjes in 10-15 min. goudgeel en knapperig. Schep af en toe om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Kook ondertussen de sperziebonen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verhit de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de cordon bleus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer met de sperziebonen en aardappelen.
combinatietip:
combinatietip:
variatietip:
bereidingstip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 el milde olijfolie
1 kg bakaardappeltjes
600 g gebroken sperziebonen
500 g kip cordon bleu