Cordon bleu met sperziebonen
Aan de slag
Bereid de aardappelpartjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 eetlepels olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en bak de cordon bleus 4-5 minuten op middelhoog vuur. Draai het vlees om, doe nog 1 eetlepel olie in de pan en bak de andere kant in 4-5 minuten bruin. Snijd de steelaanzet van de sperziebonen en kook ze in een klein laagje water met zout in 6-8 minuten beetgaar. Giet de sperziebonen af en schep de ui, olijven en de rest van de olie erdoor. Breng op smaak met (versgemalen) peper. Verdeel de cordon bleus, de aardappelpartjes en de sperziebonen over vier borden en serveer direct.
Cordon bleu met sperziebonen
hoofdgerecht
null personen
780 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de aardappelpartjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 eetlepels olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en bak de cordon bleus 4-5 minuten op middelhoog vuur. Draai het vlees om, doe nog 1 eetlepel olie in de pan en bak de andere kant in 4-5 minuten bruin. Snijd de steelaanzet van de sperziebonen en kook ze in een klein laagje water met zout in 6-8 minuten beetgaar. Giet de sperziebonen af en schep de ui, olijven en de rest van de olie erdoor. Breng op smaak met (versgemalen) peper. Verdeel de cordon bleus, de aardappelpartjes en de sperziebonen over vier borden en serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak aardappelpartjes met schil
5 eetlepels olijfolie
2 x 2 cordon bleus
600 g sperziebonen
1 rode ui
50 g zwarte olijven zonder pit