Cordon bleu met aardappel-selderijsalade & walnoten
bewaar
bewaar

Cordon bleu met aardappel-selderijsalade & walnoten

Een oer-Hollandse goedgevulde aardappelsalade met augurk, bleekselderijen frisse appel. Lekker!

30 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Boen de aardappelen schoon, snijd ze ongeschild in gelijke stukken van 2 cm en kook ze in 15 min. beetgaar. Giet af.

Rooster ondertussen de walnoten in de koekenpan met antiaanbaklaag zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord en hak ze grof.

Verhit de olie in de grote koekenpan en bak de cordon bleu in ca. 8 min. op middelhoog vuur goudgeel en krokant. Keer halverwege.

Snijd ondertussen de selderij fijn. Laat de augurken uitlekken, maar vang 4 el vocht (per 4 personen) op. Snijd de augurken in blokjes van een ½ cm. Meng voor de dressing de mayonaise, mosterd, selderij en het augurkenvocht door elkaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Snijd de bleekselderij in boogjes van een ½ cm. Snijd de ongeschilde appel in vieren, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 cm. Schep de aardappelen, bleekselderij, augurken-blokjes en appel om met de dressing. Bestrooi met de walnoten. Serveer de aardappelsalade met de cordon bleu.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Cordon bleu met aardappel-selderijsalade & walnoten

Een oer-Hollandse goedgevulde aardappelsalade met augurk, bleekselderijen frisse appel. Lekker!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig