Chinesekoolsalade met garnalen
Aan de slag
Rooster het sesamzaad in een pan zonder olie of boter in 2 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Maak in een schaal een dressing van de ketjap, olie, het limoenrasp en -sap. Voeg de kool toe en schep om. Verdeel de garnalen erover en bestrooi met het sesamzaad.
Noten, zaden en pitten roosteren
Instructievideo - 01:19 min.
Chinesekoolsalade met garnalen
bijgerecht
null personen
115 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rooster het sesamzaad in een pan zonder olie of boter in 2 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Maak in een schaal een dressing van de ketjap, olie, het limoenrasp en -sap. Voeg de kool toe en schep om. Verdeel de garnalen erover en bestrooi met het sesamzaad.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el sesamzaad
1 limoen
6 el ketjap
1 el zonnebloemolie
1 Chinese kool
1 bakje garnalen