Gehaktbroodjes
Aan de slag
Laat de deegplakjes ontdooien volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de oven voor op 200 °C of gasovenstand 4. Snijd de augurk in blokjes en de bosui in ringetjes. Meng het gehakt met de augurk, bosui en gehaktkruiden.
Spreid de helft van de deegplakjes uit op het aanrecht en besmeer met de mosterd. Leg het gehakt in bergjes erop. Dek af met de resterende deegplakjes. Druk de randen goed dicht. Bak de broodjes in de oven in ca. 25 min. gaar en bruin. Meng ondertussen de dressing door de sla en serveer bij de broodjes.
Gehaktbroodjes
hoofdgerecht
null personen
570 kcal
10 min. bereiden
25 min. oventijd
Aan de slag
Laat de deegplakjes ontdooien volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de oven voor op 200 °C of gasovenstand 4. Snijd de augurk in blokjes en de bosui in ringetjes. Meng het gehakt met de augurk, bosui en gehaktkruiden.
Spreid de helft van de deegplakjes uit op het aanrecht en besmeer met de mosterd. Leg het gehakt in bergjes erop. Dek af met de resterende deegplakjes. Druk de randen goed dicht. Bak de broodjes in de oven in ca. 25 min. gaar en bruin. Meng ondertussen de dressing door de sla en serveer bij de broodjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 plakjes deeg voor hartige taart
5 augurken zoetzuur
3 bosuien
400 g half-om-halfgehakt
1 el gehaktkruiden
1 el Franse mosterd
4 el Thousand Islands sladressing
200 g gemengde sla