Gegratineerde pasta met kaassaus
Aan de slag
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Pasta met zout beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen tomatenblokjes laten uitlekken in zeef. Kaassaus met tomatenblokjes verwarmen. Intussen mozzarella in plakjes snijden. Saus voorzichtig door pasta scheppen. Op smaak brengen met zout en peper en in ovenschaal doen. Kaas in plakjes erover verdelen en in oven in ca. 10 minuten gratineren. Lekker met frisse salade.
Gegratineerde pasta met kaassaus
hoofdgerecht
null personen
845 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Pasta met zout beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen tomatenblokjes laten uitlekken in zeef. Kaassaus met tomatenblokjes verwarmen. Intussen mozzarella in plakjes snijden. Saus voorzichtig door pasta scheppen. Op smaak brengen met zout en peper en in ovenschaal doen. Kaas in plakjes erover verdelen en in oven in ca. 10 minuten gratineren. Lekker met frisse salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 schaaltjes Buitoni Fagotini con Basilico e Ricotta
0 zout
0 peper
2 blikjes tomatenblokjes
2 kopjes kaassaus
1 bolletje mozzarella
Dit heb je nodig
ovenschaal, inhoud ca. 2 liter