Auberginesalade met tomaatjes
Aan de slag
Halveer de aubergines en snijd ze in blokjes. Verhit in een grote koekenpan 5 el olie en bak de knoflook en aubergine ca. 10 min. zachtjes. Halveer de tomaatjes en snijd de ansjovis in stukjes. Klop een dressing van de rest van de olie en azijn. Schep de aubergine, tomaten en vis door de dressing en laat afgedekt 10 min. staan. Strooi de kaasblokjes vlak voor serveren over de salade. Serveer met het stokbrood.
Auberginesalade met tomaatjes
hoofdgerecht
null personen
560 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de aubergines en snijd ze in blokjes. Verhit in een grote koekenpan 5 el olie en bak de knoflook en aubergine ca. 10 min. zachtjes. Halveer de tomaatjes en snijd de ansjovis in stukjes. Klop een dressing van de rest van de olie en azijn. Schep de aubergine, tomaten en vis door de dressing en laat afgedekt 10 min. staan. Strooi de kaasblokjes vlak voor serveren over de salade. Serveer met het stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 aubergines
2 tenen knoflook
7 el olijfolie met knoflookaroma & chilipeper
1 bakje cherrytomaatjes
2 blikjes ansjovisfilets
3 el azijn
150 g witte kaasblokjes
1 stokbrood