Kabeljauw met pasta en dillesaus
Met dit lekkere gerecht krijgen je tafelgenoten in één klap hun portie vis én goede groente binnen.
Aan de slag
Bereid de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de broccoli schoon, was de broccoli en verdeel in roosjes. Snijd de stelen in plakjes. Kook de broccoli in weinig water in ca. 5 min. beetgaar.
Snijd de kabeljauwhaasjes elk in 2 stukken, bestrooi met peper en zout. Wentel de kabeljauw door de bloem. Verhit de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de kabeljauw in ca. 4 min. aan beide zijden bruin.
Verwarm de dillesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vermeng de tagliatelle met de dillesaus en verdeel over de borden. Leg de kabeljauw erop. Serveer met broccoli.
Kabeljauw met pasta en dillesaus
Met dit lekkere gerecht krijgen je tafelgenoten in één klap hun portie vis én goede groente binnen.
hoofdgerecht
null personen
435 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de broccoli schoon, was de broccoli en verdeel in roosjes. Snijd de stelen in plakjes. Kook de broccoli in weinig water in ca. 5 min. beetgaar.
Snijd de kabeljauwhaasjes elk in 2 stukken, bestrooi met peper en zout. Wentel de kabeljauw door de bloem. Verhit de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de kabeljauw in ca. 4 min. aan beide zijden bruin.
Verwarm de dillesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vermeng de tagliatelle met de dillesaus en verdeel over de borden. Leg de kabeljauw erop. Serveer met broccoli.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g verse tagliatelle
600 g broccoli
500 g verse kabeljauwhaasjes
2 el tarwebloem
25 g ongezouten roomboter
300 g vissaus dille