Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet en nectarine
Typisch een gerecht dat je op een mooie zomeravond op tafel zet. In een kwartiertje, ook dat nog.
Aan de slag
Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar, giet af en spoel onder koud stromend water.
Snijd ondertussen de bosui in dunne ringetjes. Snijd de nectarines overlangs doormidden. Draai de helften in tegengestelde richting voorzichtig van elkaar los en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in partjes. Hak de cashewnoten grof.
Halveer de citroen en pers de helft uit. Klop de yoghurt, mayonaise en 1 el citroensap tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de pasta om met de nectarines, cashewnoten, kipfilet, peen julienne, witte kool en de dressing. Garneer met de bosui.
Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet en nectarine
Typisch een gerecht dat je op een mooie zomeravond op tafel zet. In een kwartiertje, ook dat nog.
hoofdgerecht
null personen
645 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar, giet af en spoel onder koud stromend water.
Snijd ondertussen de bosui in dunne ringetjes. Snijd de nectarines overlangs doormidden. Draai de helften in tegengestelde richting voorzichtig van elkaar los en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in partjes. Hak de cashewnoten grof.
Halveer de citroen en pers de helft uit. Klop de yoghurt, mayonaise en 1 el citroensap tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de pasta om met de nectarines, cashewnoten, kipfilet, peen julienne, witte kool en de dressing. Garneer met de bosui.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g fusilli
3 bosuien
3 nectarines
100 g verfijnde cashewnoten gezouten
1 citroen
170 g Griekse yoghurt
4 el mayonaise
250 g gerookte kipfiletreepjes
150 g peen julienne
300 g gesneden witte kool