Gevulde tomaten met geitenkaas
Naast dat dit een ongelooflijk lekker voorgerecht is, is het óók een plaatje op je bord!
15 min. bereiden
6 ingrediënten
Aan de slag
Was de tomaten. Snijd de onderkant en het kapje van de tomaten af. Hol de tomaten uit met een eetlepel en bestrooi aan de binnenkant met zout.
Ontkorst de kaas en snijd in kleine stukjes. Hak de olijven grof. Snijd de rucola in kleines tukjes. Klop een dressing van azijn, olie zout en peper. Meng de kaas, stukjes tomaat, olijven en rucola met de dressing. Vul de tomaten met de salade.
Gevulde tomaten met geitenkaas
Naast dat dit een ongelooflijk lekker voorgerecht is, is het óók een plaatje op je bord!
voorgerecht
null personen
15 min. bereiden
Aan de slag
Was de tomaten. Snijd de onderkant en het kapje van de tomaten af. Hol de tomaten uit met een eetlepel en bestrooi aan de binnenkant met zout.
Ontkorst de kaas en snijd in kleine stukjes. Hak de olijven grof. Snijd de rucola in kleines tukjes. Klop een dressing van azijn, olie zout en peper. Meng de kaas, stukjes tomaat, olijven en rucola met de dressing. Vul de tomaten met de salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 vleestomaten
150 g halfzachte geitenkaas
50 g groene olijven zonder pit
30 g rucolasla
1 el frambozenazijn
2 el olijfolie extra vierge