Met geitenkaas gevulde tomaten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Rasp de kaas. Pers de knoflook erboven uit en schep goed om. Snijd het kapje van de tomaat en hol hem uit. Bestrooi de tomaat vanbinnen met peper en eventueel zout. Vul de tomaten met de kaas en zet ze in een ingevette ovenschaal. Bak ze in het midden van de oven 20 min. Bestrooi de tomaten met peper en eventueel zout en garneer met de sla.
Met geitenkaas gevulde tomaten
voorgerecht
null personen
175 kcal
10 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Rasp de kaas. Pers de knoflook erboven uit en schep goed om. Snijd het kapje van de tomaat en hol hem uit. Bestrooi de tomaat vanbinnen met peper en eventueel zout. Vul de tomaten met de kaas en zet ze in een ingevette ovenschaal. Bak ze in het midden van de oven 20 min. Bestrooi de tomaten met peper en eventueel zout en garneer met de sla.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g Hollandse geitenkaas
1 teen knoflook
4 vleestomaten
12 blaadjes eikenbladsla
Dit heb je nodig
ovenschaal (ca. 1 liter)