Met geitenkaas gevulde tomaten
bewaar
bewaar

Met geitenkaas gevulde tomaten

10 min. bereiden / 20 min. wachten

4 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Rasp de kaas. Pers de knoflook erboven uit en schep goed om. Snijd het kapje van de tomaat en hol hem uit. Bestrooi de tomaat vanbinnen met peper en eventueel zout. Vul de tomaten met de kaas en zet ze in een ingevette ovenschaal. Bak ze in het midden van de oven 20 min. Bestrooi de tomaten met peper en eventueel zout en garneer met de sla.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Met geitenkaas gevulde tomaten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig