Schelpmacaroni met broccoli en geitenkaas
bewaar
bewaar

Schelpmacaroni met broccoli en geitenkaas

35 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Broccoli in kleine roosjes verdelen, stronk schillen en in plakjes snijden. In pan met ruim kokend water en zout broccoli in 7 min. beetgaar koken. Broccoli met schuimspaan in zeef scheppen en laten uitlekken. Pasta in kookvocht van broccoli volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. In hapjespan met antiaanbaklaag knoflook en rode peper in 4 el olie fruiten. Broccoli toevoegen en meebakken. Met lepel broccoli iets fijner drukken. Pasta afgieten, door broccolimengsel scheppen en even doorwarmen. Tomatenplakjes over vier borden verdelen, met zout en peper bestrooien en rest van olie erover druppelen. Pasta ernaast scheppen en royaal met kaas bestrooien.

algemeenprijs per persoon 1.80 (in november 2004)

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Schelpmacaroni met broccoli en geitenkaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig