Roergebakken paksoi met garnalen
bewaar
bewaar

Roergebakken paksoi met garnalen

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Mihoen bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Ansjovis in kleine stukjes snijden. Paksoi in lengte doormidden snijden, harde stukken van stronk verwijderen. Rest in dunne reepjes snijden, wassen en droogslaan. Uien pellen, halveren en in halve ringen snijden. Knoflook pellen en snipperen. In wok olie verhitten. Ui en knoflook ca. 2 minuten roerbakken. Paksoi toevoegen en nog ca. 3 minuten roerbakken. Ansjovis, garnalen en ketjap toevoegen en goed meeverwarmen. Serveren met mihoen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Roergebakken paksoi met garnalen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig