Pittige gewokte garnalen met paksoi
Aan de slag
Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in reepjes. Snijd de knoflook fijn. Snijd de paksoi in grove stukken.
Verhit de olie in een wok en roerbak de peper en knoflook 10 sec. Voeg de paksoi toe en roerbak 1 min. Voeg de garnalen, vissaus en ketjap toe en roerbak tot de garnalen roze en gaar zijn. Lekker met pandanrijst.
Garnalen pellen
Instructievideo - 00:36 min.
Pittige gewokte garnalen met paksoi
hoofdgerecht
null personen
120 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in reepjes. Snijd de knoflook fijn. Snijd de paksoi in grove stukken.
Verhit de olie in een wok en roerbak de peper en knoflook 10 sec. Voeg de paksoi toe en roerbak 1 min. Voeg de garnalen, vissaus en ketjap toe en roerbak tot de garnalen roze en gaar zijn. Lekker met pandanrijst.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g reuzengarnalen
1 rode peper
2 tenen knoflook
1 struik paksoi
1 el rijstolie
1 el vissaus
2 el ketjap manis