Smoorballetjes met paksoi
bewaar
bewaar

Smoorballetjes met paksoi

Malse runderballetjes in een oosters jasje. Deze vallen zeker in de smaak bij het hele gezin

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een hapjespan. Bak de gehaktballetjes in 3 min. rondom bruin aan. Schep ze uit de pan. Snijd de paksoi in repen, houd het groen apart. Fruit de ui 1 min. in het bakvet.

Voeg de paksoi toe en bak 3 min. mee. Doe de gehaktballetjes met de atjar tjampoer, 1 el vocht per persoon, ketchup en ketjap terug in de pan. Laat 10 min. op laag vuur stoven tot de balletjes gaar zijn. Voeg de laatste minuut het groen van de paksoi toe. Verdeel de rijst met de smoorballetjes en saus over de borden.

Kool snijden

Instructievideo - 01:26 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Smoorballetjes met paksoi

Malse runderballetjes in een oosters jasje. Deze vallen zeker in de smaak bij het hele gezin

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig