Sushi met miesoep
Wie houdt er niet van sushi? Met de Japanse miesoep geef je je etentje nét wat meer cachet.
Aan de slag
Bereid de mie volgens de aanwijzingen van de verpakking. Pel en snipper de knoflook. Maak de prei schoon, snijd in ringen en was.
Verhit de olie in een soeppan. Fruit de knoflook en prei ca. 2 min. Voeg de bouillontabletten, vissaus en water toe en breng aan de kook. Laat de soep ca. 4 min. koken. Voeg de mie toe aan de soep.
Breng op smaak met peper en eventueel zout. Rangschik de sushi op een schaal. Serveer de soep met de sushi. Lekker met groene thee of sake (Japanse rijstwijn).
Sushi met miesoep
Wie houdt er niet van sushi? Met de Japanse miesoep geef je je etentje nét wat meer cachet.
hoofdgerecht
null personen
515 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de mie volgens de aanwijzingen van de verpakking. Pel en snipper de knoflook. Maak de prei schoon, snijd in ringen en was.
Verhit de olie in een soeppan. Fruit de knoflook en prei ca. 2 min. Voeg de bouillontabletten, vissaus en water toe en breng aan de kook. Laat de soep ca. 4 min. koken. Voeg de mie toe aan de soep.
Breng op smaak met peper en eventueel zout. Rangschik de sushi op een schaal. Serveer de soep met de sushi. Lekker met groene thee of sake (Japanse rijstwijn).
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g Chinese mie
2 tenen knoflook
3 preien
2 el roerbakolie
2 kippenbouillontabletten
3 el vissaus
750 ml water
2 schalen sushi maki