Miesoep met kip, champignons en broccoli
bewaar
bewaar

Miesoep met kip, champignons en broccoli

Lichte maaltijdsoep met de smaken geïnspireerd door Azië.

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Boen de limoen schoon en snijd in plakjes. Schil de gember en snijd in plakken. Snijd de broccoli in roosjes, champignons in plakjes en bosui in schuine stukjes van 1 cm.

Breng in een soeppan water aan de kook met de bouillontabletten, gember en limoen. Laat de bouillon 5 min. zachtjes trekken. Snijd de kip in lange plakjes en voeg ze toe aan de bouillon. Laat 10 min. op laag vuur koken. Voeg de laatste 3 min. de broccoli en champignons toe.

Kook ondertussen de mie beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken in een vergiet. Verwijder de gember en limoen uit de soep. Roer de bosui door de soep en verwarm nog 1 min. Verdeel de mie over kommen en schep de soep erop. Bon appétit!

combinatietipLekker met koriander.
combinatietipVoeg 1- 2 tl rode Thaise currypasta toe om de soep extra pit te geven.

Oosterse soep met champignons en broccoli

Instructievideo - 02:40 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Miesoep met kip, champignons en broccoli

Lichte maaltijdsoep met de smaken geïnspireerd door Azië.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig