Indiase groenteschotel
Aan de slag
Tarly koken volgens gebruiksaanwijzing. In wok olie verhitten. Roerbakmix ca. 5 minuten roerbakken. Sperziebonen toevoegen en 2 minuten meebakken. Keralasaus erbij voegen en nog 5 minuten doorwarmen. Tarly op vier borden scheppen. Saus erover scheppen. Garneren met een schijf ananas en bestrooien met cashewnoten.
Indiase groenteschotel
hoofdgerecht
null personen
720 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Tarly koken volgens gebruiksaanwijzing. In wok olie verhitten. Roerbakmix ca. 5 minuten roerbakken. Sperziebonen toevoegen en 2 minuten meebakken. Keralasaus erbij voegen en nog 5 minuten doorwarmen. Tarly op vier borden scheppen. Saus erover scheppen. Garneren met een schijf ananas en bestrooien met cashewnoten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak tarly
2 eetlepels zonnebloemolie
1 zak roerbakgroentenmix
300 g sperziebonen zeer fijn
2 potten coconut & pineapplesaus mild
1 blik ananasschijven
100 g ongezouten cashewnoten
Dit heb je nodig
wok