Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui en knoflook pellen en snipperen. In wok of koekenpan olie verhitten. Ui en knoflook ca. 2 minuten fruiten. Sperziebonen, tomaten en oregano toevoegen en ca. 8 minuten zachtjes stoven. Intussen in koekenpan rest van olie verhitten. Burgers op matig vuur ca. 4 minuten onder af en toe keren bakken. Stoofschotel op smaak brengen met zout en peper. Burgers serveren met rijst en stoofschotel.
Griekse stoofschotel
hoofdgerecht
null personen
710 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui en knoflook pellen en snipperen. In wok of koekenpan olie verhitten. Ui en knoflook ca. 2 minuten fruiten. Sperziebonen, tomaten en oregano toevoegen en ca. 8 minuten zachtjes stoven. Intussen in koekenpan rest van olie verhitten. Burgers op matig vuur ca. 4 minuten onder af en toe keren bakken. Stoofschotel op smaak brengen met zout en peper. Burgers serveren met rijst en stoofschotel.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
325 g meergranenrijst
2 grote uien
2 tenen verse knoflook
6 el zonnebloemolie
200 g sperziebonen zeer fijn
400 g gepelde tomaten
1 el gedroogde oregano
360 g Garden Gourmet Griekse rondo's
Dit heb je nodig
wok