Zomerbonensalade met beenham
bewaar
bewaar

Zomerbonensalade met beenham

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Bereid de aardappelpartjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen in 4-5 min. beetgaar. Giet de bonen af en spoel ze onder stromend water koud.

Meng de sperziebonen met de ui, de beenhamreepjes, de olie en de azijn in een schaal. Schep er de rucola door en breng op smaak met peper en zout.

Verdeel de bonensalade over 4 borden en geef er de aardappelpartjes bij.

algemeenVervang de sperziebonen door knapperige peultjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zomerbonensalade met beenham

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig