Zomerbonensalade met beenham
Aan de slag
Bereid de aardappelpartjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen in 4-5 min. beetgaar. Giet de bonen af en spoel ze onder stromend water koud.
Meng de sperziebonen met de ui, de beenhamreepjes, de olie en de azijn in een schaal. Schep er de rucola door en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de bonensalade over 4 borden en geef er de aardappelpartjes bij.
Zomerbonensalade met beenham
hoofdgerecht
null personen
430 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de aardappelpartjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen in 4-5 min. beetgaar. Giet de bonen af en spoel ze onder stromend water koud.
Meng de sperziebonen met de ui, de beenhamreepjes, de olie en de azijn in een schaal. Schep er de rucola door en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de bonensalade over 4 borden en geef er de aardappelpartjes bij.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak aardappel
1 voordeelzak gebroken sperziebonen
1 rode ui
1 duopak beenham
3 el olijfolie extra vierge
1 el rodewijnazijn
1 zak rucola