Kibbeling met romige worteltjesmacaroni
Aan de slag
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en vang een kopje kookvocht op. Verhit 1 el olie in een hapjespan en fruit de uien 1 min. Voeg de worteltjes toe en bak in 4-5 min. al omscheppend beetgaar. Roer de crème fraîche erdoor en verwarm nog 1 min. Breng op smaak met het basilicum, peper en zout.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de kibbeling al omscheppend in 3-4 min. warm en krokant.
Meng de macaroni en de worteltjes en voeg een scheutje kookvocht toe. Verdeel over 4 borden en serveer met de kibbeling.
Kibbeling met romige worteltjesmacaroni
hoofdgerecht
null personen
605 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en vang een kopje kookvocht op. Verhit 1 el olie in een hapjespan en fruit de uien 1 min. Voeg de worteltjes toe en bak in 4-5 min. al omscheppend beetgaar. Roer de crème fraîche erdoor en verwarm nog 1 min. Breng op smaak met het basilicum, peper en zout.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de kibbeling al omscheppend in 3-4 min. warm en krokant.
Meng de macaroni en de worteltjes en voeg een scheutje kookvocht toe. Verdeel over 4 borden en serveer met de kibbeling.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g meergranen macaroni
3 el olijfolie
2 uien
1 voordeelzak worteltjes
1 bekertje crème fraîche
1 tl basilicum
1 schaal gebakken kibbeling