Kibbeling met bieslookpuree en sugar snaps
bewaar
bewaar

Kibbeling met bieslookpuree en sugar snaps

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C. Visblokjes ca. 10 min. in oven verwarmen. Intussen sugar snaps in water met weinig zout in 5 min. beetgaar koken. Tuinerwten laatste 2 min. meekoken. In steelpan 125 ml water met crème fraîche aan de kook brengen. Aardappelpureepoeder erdoor roeren. Bieslook boven puree fijnknippen en erdoor mengen. Kibbeling en boontjes over twee borden verdelen, bieslookpuree ernaast scheppen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kibbeling met bieslookpuree en sugar snaps

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig