Sugar snaps met zalm-tomatensaus
bewaar
bewaar

Sugar snaps met zalm-tomatensaus

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Aardappelen bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Intussen tomaten in blokjes snijden en olijven halveren. Sugar snaps afhalen en bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. In hapjespan olijfolie verhitten. Zalmsnippers en olijven kort aanbakken en tomaatblokjes toevoegen. Creme fraiche en muntblaadjes toevoegen en enkele min. zachtjes laten koken. Op smaak brengen met versgemalen peper. Saus serveren bij gekookte aardappelen en sugar snaps.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sugar snaps met zalm-tomatensaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig