Mexicaanse bonensalade met sugar snaps
Aan de slag
Sugar snaps wassen en afhalen. In pan water met zeezout aan de kook brengen. Sugar snaps ca. 2 minuten onderdompelen in kokend water. Intussen van geitenkaas korstjes afsnijden, kaas in kleine blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. Paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. Chilibonen laten uitlekken. Sugar snaps, chilibonen, maïs, paprika, ui en geitenkaas door elkaar scheppen.
Salade in twee kommen scheppen. Langs randen gedeelte van tortillachips steken. Salsa over salade scheppen. Rest van tortillachips apart erbij serveren.
Mexicaanse bonensalade met sugar snaps
hoofdgerecht
null personen
575 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Sugar snaps wassen en afhalen. In pan water met zeezout aan de kook brengen. Sugar snaps ca. 2 minuten onderdompelen in kokend water. Intussen van geitenkaas korstjes afsnijden, kaas in kleine blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. Paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. Chilibonen laten uitlekken. Sugar snaps, chilibonen, maïs, paprika, ui en geitenkaas door elkaar scheppen.
Salade in twee kommen scheppen. Langs randen gedeelte van tortillachips steken. Salsa over salade scheppen. Rest van tortillachips apart erbij serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g sugar snaps
0 fijn zeezout
100 g harde Hollandse geitenkaas
1 rode ui
1 groene paprika
1 blikje chilibonen
1 blikje maïskorrels
½ potje salsa dip mild
75 g tortilla chips