Lentehutspot met kibbeling
Aan de slag
Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak de kibbeling volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de aardappelen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de tuinerwten met worteltjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwijder eventueel de steeltjes van de veldsla.
Fruit de ui in een koekenpan in de rest van de olie goudbruin. Schenk er 100 ml water bij en breng dit aan de kook. Giet de aardappelen af en stamp ze tot puree. Schep de ui met vocht erdoor. Giet de tuinerwten met worteltjes af en schep ze samen met de veldsla door de aardappelpuree. Breng op smaak met peper en zout.
Serveer de lentehutspot met de gebakken kibbeling.
Lentehutspot met kibbeling
hoofdgerecht
null personen
460 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak de kibbeling volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de aardappelen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de tuinerwten met worteltjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwijder eventueel de steeltjes van de veldsla.
Fruit de ui in een koekenpan in de rest van de olie goudbruin. Schenk er 100 ml water bij en breng dit aan de kook. Giet de aardappelen af en stamp ze tot puree. Schep de ui met vocht erdoor. Giet de tuinerwten met worteltjes af en schep ze samen met de veldsla door de aardappelpuree. Breng op smaak met peper en zout.
Serveer de lentehutspot met de gebakken kibbeling.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 el olie
1 schaal gebakken kibbeling
1 zak kookaardappelen
600 g tuinerwten
1 zakje veldsla
2 uien