Fusillisalade van Mariella
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af, doe in een schaal en meng de olie erdoor. Laat de pasta afkoelen.
Halveer ondertussen de tomaten en verwijder de zaadlijsten met een lepel. Snijd de mozzarella, de artisjokharten en de tomaten in stukjes. Maak de tonijn los met een vork.
Meng de mozzarella, de artisjokharten, de tomaten, de tonijn en de olijven door de pasta. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel het basilicum en de kaas erover. Lekker met gekookte bospeentjes.
Fusillisalade van Mariella
hoofdgerecht
null personen
740 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af, doe in een schaal en meng de olie erdoor. Laat de pasta afkoelen.
Halveer ondertussen de tomaten en verwijder de zaadlijsten met een lepel. Snijd de mozzarella, de artisjokharten en de tomaten in stukjes. Maak de tonijn los met een vork.
Meng de mozzarella, de artisjokharten, de tomaten, de tonijn en de olijven door de pasta. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel het basilicum en de kaas erover. Lekker met gekookte bospeentjes.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g fusilli
2 el olijfolie extra vierge
5 tomaten
1 zakje mozzarella
1 potje gemarineerde artisjokharten
1 blikje tonijn
1 bakje Toscaanse mix olijven
½ bakje basilicum
½ stukje Parmezaanse kaas