Spaghetti met gemarineerde artisjokhart
Aan de slag
Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Olijven in plakjes snijden. In braadpan olie verwarmen, knoflook erboven uitpersen en 1 min. fruiten. Ansjovis laten uitlekken, toevoegen en al roerende in olie smelten. Artisjokken met marinade toevoegen en meewarmen. Olijven erdoor scheppen. Kaas met kaasschaaf in flinterdunne plakken schaven. Spaghetti afgieten. Artisjokkensaus door spaghetti scheppen. Spaghetti over vier borden verdelen. Rucola en kaas erover strooien. Lekker met tomatensalade en balsamicodressing.
Spaghetti met gemarineerde artisjokhart
hoofdgerecht
null personen
535 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Olijven in plakjes snijden. In braadpan olie verwarmen, knoflook erboven uitpersen en 1 min. fruiten. Ansjovis laten uitlekken, toevoegen en al roerende in olie smelten. Artisjokken met marinade toevoegen en meewarmen. Olijven erdoor scheppen. Kaas met kaasschaaf in flinterdunne plakken schaven. Spaghetti afgieten. Artisjokkensaus door spaghetti scheppen. Spaghetti over vier borden verdelen. Rucola en kaas erover strooien. Lekker met tomatensalade en balsamicodressing.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g spaghetti
10 zwarte olijven zonder pit
4 el olijfolie
1 teentje knoflook
1 blikje ansjovisfilets
2 potten gemarineerde artisjokharten
50 g oude kaas
1 zakje rucolasla