Spaghetti met mozzarella
Aan de slag
Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Oven voorverwarmen op 200 ºC of gasovenstand 4. Mozzarella laten uitlekken en in plakjes snijden. Ansjovis laten uitlekken. Tomaten schoonmaken en in dunne plakjes snijden. Olijven halveren. Spaghetti mengen met pesto en zout en peper naar smaak. Spaghetti in (ingevette) schaal scheppen en aandrukken. Mozzarella, tomaten, ansjovis en olijven erover verdelen. Bestrooien met oregano, peper en zout. Olie erover sprenkelen. Schotel in midden van oven in ca. 20 minuten bakken tot kaas gesmolten is.
Spaghetti met mozzarella
hoofdgerecht
null personen
595 kcal
25 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Oven voorverwarmen op 200 ºC of gasovenstand 4. Mozzarella laten uitlekken en in plakjes snijden. Ansjovis laten uitlekken. Tomaten schoonmaken en in dunne plakjes snijden. Olijven halveren. Spaghetti mengen met pesto en zout en peper naar smaak. Spaghetti in (ingevette) schaal scheppen en aandrukken. Mozzarella, tomaten, ansjovis en olijven erover verdelen. Bestrooien met oregano, peper en zout. Olie erover sprenkelen. Schotel in midden van oven in ca. 20 minuten bakken tot kaas gesmolten is.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g spaghetti
2 bolletjes mozzarella
1 blikje ansjovisfilets
500 g tomaten
50 g zwarte olijven zonder pit
3 eetlepels groene pesto
1 eetlepel gedroogde oregano
2 eetlepels olijfolie
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 2 liter