Pesto-aardappelen & sperziebonen
Traditioneel AGV'tje.
Aan de slag
Rol de slavinken door de Italiaanse kruiden. Verhit 3 el olie in een koekenpan en bak het vlees in 18 min. zachtjes gaar. Schil de aardappelen en snijd in plakken. Kook ze vervolgens in 12 min. gaar. Maak de sperziebonen schoon en kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar.
Snipper de ui en snijd de bieslook fijn. Verhit 2 el olie in een koekenpan en fruit de uisnippers 3 min. Voeg de sperziebonen en de bieslook toe. Meng de pestodressing door de aardappelen. Serveer met de slavinken en de sperziebonen.
Pesto-aardappelen & sperziebonen
Traditioneel AGV'tje.
hoofdgerecht
null personen
885 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rol de slavinken door de Italiaanse kruiden. Verhit 3 el olie in een koekenpan en bak het vlees in 18 min. zachtjes gaar. Schil de aardappelen en snijd in plakken. Kook ze vervolgens in 12 min. gaar. Maak de sperziebonen schoon en kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar.
Snipper de ui en snijd de bieslook fijn. Verhit 2 el olie in een koekenpan en fruit de uisnippers 3 min. Voeg de sperziebonen en de bieslook toe. Meng de pestodressing door de aardappelen. Serveer met de slavinken en de sperziebonen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 slavinken
2 el gedroogde Italiaanse kruiden
5 el traditionele olijfolie
1 kg vastkokende aardappel
600 g verse sperziebonen
1 ui
2 el verse bieslook
4 el koelverse Italiaanse pestodressing