Pesto-pasta met sperziebonen
Spaghetti zonder vlees of vis? Heel lekker! Zeker deze variant met groente en kaas.
Aan de slag
Maak de sperziebonen schoon. Pel en halveer de ui, snijd in halve ringen. Kook de sperziebonen en ui in ca. 10 min. beetgaar. Kook intussen de spaghetti volgens aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de mozzarella in stukjes. Giet de spaghetti af en doe terug in de pan. Meng de olie erdoor en en verwarm door en door. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de spaghetti over de borden. Verdeel het sperziebonenmengsel, de mozzarella en de pesto erover. Lekker met tomatensalade en balsamicodressing.
Pesto-pasta met sperziebonen
Spaghetti zonder vlees of vis? Heel lekker! Zeker deze variant met groente en kaas.
hoofdgerecht
null personen
785 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Maak de sperziebonen schoon. Pel en halveer de ui, snijd in halve ringen. Kook de sperziebonen en ui in ca. 10 min. beetgaar. Kook intussen de spaghetti volgens aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de mozzarella in stukjes. Giet de spaghetti af en doe terug in de pan. Meng de olie erdoor en en verwarm door en door. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de spaghetti over de borden. Verdeel het sperziebonenmengsel, de mozzarella en de pesto erover. Lekker met tomatensalade en balsamicodressing.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g verse sperziebonen
1 ui
400 g spaghetti
250 g mozzarella
2 el traditionele olijfolie
100 g verse groene pesto