Pasta met sperziebonen
Met maar 5 ingrediënten maak je dit lekkere pastagerecht.
Aan de slag
Kook spaghetti in ruim kokend water volgens de aanwijzing op verpakking beetgaar. Verwijder ondertussen de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Kook de sperziebonen de laatste 5 min. mee. Laat de spaghetti en de sperziebonen in een vergiet uitlekken, doe het geheel over in een kom en schep de spaghetti om met de tapenade.
Snijd de bollen mazzarella in blokjes. Roer op het laatst de mozzarella en de blaadjes basilicum erdoor, breng op smaak met (versgemalen) peper.
Spaghetti koken
Instructievideo - 01:46 min.
Pasta met sperziebonen
Met maar 5 ingrediënten maak je dit lekkere pastagerecht.
hoofdgerecht
null personen
660 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook spaghetti in ruim kokend water volgens de aanwijzing op verpakking beetgaar. Verwijder ondertussen de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Kook de sperziebonen de laatste 5 min. mee. Laat de spaghetti en de sperziebonen in een vergiet uitlekken, doe het geheel over in een kom en schep de spaghetti om met de tapenade.
Snijd de bollen mazzarella in blokjes. Roer op het laatst de mozzarella en de blaadjes basilicum erdoor, breng op smaak met (versgemalen) peper.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g spaghetti
500 g verse sperziebonen
140 g tapenade van zwarte olijven in pot
250 g mozzarella
15 g basilicum