Eiernoedels met groenten en tofu
Aan de slag
Snijd de uien in halve ringen, de kastanjechampignons in vieren, de broccoli in roosjes en de tofu in reepjes. Pers de tenen knoflook, meng ze met de ketjap en voeg toe aan de tofu. Laat 10 min. marineren. Kook de broccoli in ruim kokend water 3 min. Schep met een schuimspaan uit de pan in een vergiet.
Bereid de eiernoedels in het broccolikookwater volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en roerbak de uien en de champignons 5 min. Voeg de tofu met de marinade toe en roerbak 3 min. Voeg de broccoli toe en roerbak nog 1 min. Breng pittig op smaak met peper en zout.
Giet de eiernoedels af en verdeel ze over 4 borden. Schep de groenten en de tofu erbij. Serveer direct.
Eiernoedels met groenten en tofu
hoofdgerecht
null personen
475 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de uien in halve ringen, de kastanjechampignons in vieren, de broccoli in roosjes en de tofu in reepjes. Pers de tenen knoflook, meng ze met de ketjap en voeg toe aan de tofu. Laat 10 min. marineren. Kook de broccoli in ruim kokend water 3 min. Schep met een schuimspaan uit de pan in een vergiet.
Bereid de eiernoedels in het broccolikookwater volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en roerbak de uien en de champignons 5 min. Voeg de tofu met de marinade toe en roerbak 3 min. Voeg de broccoli toe en roerbak nog 1 min. Breng pittig op smaak met peper en zout.
Giet de eiernoedels af en verdeel ze over 4 borden. Schep de groenten en de tofu erbij. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 uien
250 g kastanjechampignons
500 g broccoli
375 g tofu naturel
2 tenen knoflook
3 el ketjap manis
250 g eiernoedels