Krokante tofu met Thaise noedelsalade
bewaar
bewaar

Krokante tofu met Thaise noedelsalade

20 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Limoenen uitpersen. In platte lage schaal 2 el limoensap, 6 el ketjap en 1/2 tl kerriepoeder mengen. Tofu in 12 plakken snijden en goed droog deppen. In grote koekenpan olie verhitten en hierin tofu om en om in ca. 8 min. knapperig en bruin bakken. Tofu in schaal in limoen-ketjapmengsel leggen en een paar keer keren. Broccoli in kleine roosjes verdelen en steel in dunne plakken snijden. In ruime pan in laag kokend water met 1 tl zout 5 min. koken. Woknoedels toevoegen, na 1 min. noedels uit elkaar trekken en 3 min. meekoken. Afgieten, onder koude kraan afspoelen en laten uitlekken. Uien pellen en in reepjes snijden. In ruime schaal rest limoensap, 4 el ketjap, 1 1/2 el kerriepoeder en kokosmelk mengen. Ui, taugé, broccoli en noedels erdoor scheppen. Salade en tofu over 4 borden verdelen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Krokante tofu met Thaise noedelsalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig