Gegrilde groenten van de barbecue
Het barbecueseizoen is geopend! Met dit kleurrijke bijgerecht kom je helemaal in de stemming.
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Pers de knoflook uit en meng met ¾ van de olie en de azijn. Breng op smaak met peper en zout. Halveer de tomaten. Snijd de aubergine en courgette in schuine dikke plakken. Besprenkel alle groenten met de dressing.
Gril de groenten op de barbecue in ca. 5 min. gaar. Keer halverwege. Snijd de blaadjes peterselie fijn. Leg de groenten op een schaal, besprenkel met de rest van de olie en bestrooi met de peterselie.
Groenten grillen op de barbecue
Instructievideo - 02:32 min.
Gegrilde groenten van de barbecue
Het barbecueseizoen is geopend! Met dit kleurrijke bijgerecht kom je helemaal in de stemming.
bijgerecht
null personen
235 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Pers de knoflook uit en meng met ¾ van de olie en de azijn. Breng op smaak met peper en zout. Halveer de tomaten. Snijd de aubergine en courgette in schuine dikke plakken. Besprenkel alle groenten met de dressing.
Gril de groenten op de barbecue in ca. 5 min. gaar. Keer halverwege. Snijd de blaadjes peterselie fijn. Leg de groenten op een schaal, besprenkel met de rest van de olie en bestrooi met de peterselie.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 teen knoflook
8 el traditionele olijfolie
4 el balsamicoazijn
2 romatomaten
1 aubergine
1 courgette
10 g verse platte peterselie