Stokje gehaktbal
Aan de slag
Week het sneetje witbrood in de melk. Voeg het gehakt, de Provençaalse kruiden, peper en zout toe. Kneed het gehakt en draai er 16 balletjes van. Verhit de olie en bak de balletjes i.v.m. voedselveiligheid ca. 10 min. voor. Fruit de ui 2 min. in het bakvet. Deze krijgt daardoor meer smaak op de barbecue. Rijg aan elk satéstokje om en om 2 balletjes, 1 partje ui en 2 stukjes paprika. Gril de stokjes ca. 4 min. op de barbecue. Keer tussentijds.
Stokje gehaktbal
null personen
305 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Week het sneetje witbrood in de melk. Voeg het gehakt, de Provençaalse kruiden, peper en zout toe. Kneed het gehakt en draai er 16 balletjes van. Verhit de olie en bak de balletjes i.v.m. voedselveiligheid ca. 10 min. voor. Fruit de ui 2 min. in het bakvet. Deze krijgt daardoor meer smaak op de barbecue. Rijg aan elk satéstokje om en om 2 balletjes, 1 partje ui en 2 stukjes paprika. Gril de stokjes ca. 4 min. op de barbecue. Keer tussentijds.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 sneetje witbrood
4 el melk
300 g rundergehakt
1 el gedroogde Provençaalse kruiden
3 el olijfolie
1 rode ui
1 rode paprika
Dit heb je nodig
8 satéstokjes, minstens 30 min. geweekt in water