Pasta met gehakt
bewaar
bewaar

Pasta met gehakt

Mamma mia! Deze pasta met groente en gehakt is zo lekker, daar wil je nog een bordje van.

25 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de uien in halve ringen. Snijd de knoflook fijn. Snijd de champignons in dunne plakken. Snijd de courgette in blokjes van ½ cm. Snijd de tomaten in blokjes.

Verhit de olie in een ruime hapjespan op middelhoog vuur. Bak de ui en het gehakt 5 min. Voeg de knoflook en champignons toe en bak 10 min. mee. Voeg de courgette en tomaten toe en bak 10 min. op laag vuur. Voeg na 5 min. de tomatenpuree en de pesto toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Kook ondertussen de pasta al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en bewaar 100 ml (per 4 personen) kookvocht.

Meng de pasta met de groenten en het kookvocht. Verdeel over de borden en bestrooi met de kaas.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta met gehakt

Mamma mia! Deze pasta met groente en gehakt is zo lekker, daar wil je nog een bordje van.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig