Steak au poivre met boerensla
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de frites volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin en krokant.
Meng ondertussen de sla, de tomaten en de uien in een schaal. Besprenkel met 2 el olie en de azijn. Breng op smaak met peper en zout.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bestrooi de pepersteaks met zout en bak ze in 6 min. net gaar. Keer tussentijds. Verdeel de pepersteaks over 4 borden en serveer met de frites en de boerensla.
Steak au poivre met boerensla
hoofdgerecht
null personen
670 kcal
15 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de frites volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin en krokant.
Meng ondertussen de sla, de tomaten en de uien in een schaal. Besprenkel met 2 el olie en de azijn. Breng op smaak met peper en zout.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bestrooi de pepersteaks met zout en bak ze in 6 min. net gaar. Keer tussentijds. Verdeel de pepersteaks over 4 borden en serveer met de frites en de boerensla.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak ovenfrites
1 kropsla
4 tomaten
2 uien
4 el olijfolie
1 el rodewijnazijn
2 x 2 stuks pepersteaks