Steak au poivre met boerensla
bewaar
bewaar

Steak au poivre met boerensla

15 min. bereiden / 20 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de frites volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin en krokant.

Meng ondertussen de sla, de tomaten en de uien in een schaal. Besprenkel met 2 el olie en de azijn. Breng op smaak met peper en zout.

Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bestrooi de pepersteaks met zout en bak ze in 6 min. net gaar. Keer tussentijds. Verdeel de pepersteaks over 4 borden en serveer met de frites en de boerensla.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Steak au poivre met boerensla

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig