Griekse rondo met komkommersalade
Aan de slag
Kook de aardappelen in water met zout in ca. 20 min. gaar. Haal de slablaadjes los en scheur ze in grove stukken. Meng de sla met de komkommer en de rozijnen en voeg de sladressing toe.
Verhit de olie in een pan en bak de Griekse rondo's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de aardappelen af, voeg de melk toe en breng aan de kook. Stamp de aardappelen met de pureestamper tot puree en breng op smaak met peper en zout.
Serveer de Griekse rondo's met de komkommersalade en de aardappelpuree.
Griekse rondo met komkommersalade
hoofdgerecht
null personen
570 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kook de aardappelen in water met zout in ca. 20 min. gaar. Haal de slablaadjes los en scheur ze in grove stukken. Meng de sla met de komkommer en de rozijnen en voeg de sladressing toe.
Verhit de olie in een pan en bak de Griekse rondo's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de aardappelen af, voeg de melk toe en breng aan de kook. Stamp de aardappelen met de pureestamper tot puree en breng op smaak met peper en zout.
Serveer de Griekse rondo's met de komkommersalade en de aardappelpuree.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
900 g grote aardappelen
1 kropsla
1 komkommer
50 g rozijnen
75 ml sladressing
2 el olie
2 schaaltjes Griekse rondo's
150 ml melk
Dit heb je nodig
pureestamper