Griekse rondo met komkommersalade
bewaar
bewaar

Griekse rondo met komkommersalade

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de aardappelen in water met zout in ca. 20 min. gaar. Haal de slablaadjes los en scheur ze in grove stukken. Meng de sla met de komkommer en de rozijnen en voeg de sladressing toe.

Verhit de olie in een pan en bak de Griekse rondo's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de aardappelen af, voeg de melk toe en breng aan de kook. Stamp de aardappelen met de pureestamper tot puree en breng op smaak met peper en zout.

Serveer de Griekse rondo's met de komkommersalade en de aardappelpuree.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Griekse rondo met komkommersalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig