Garnalen-citroenspiesen
bewaar
bewaar

Garnalen-citroenspiesen

20 min. bereiden / 1 uur wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Rasp de gele schil van 1 citroen boven een kom en pers de vrucht erboven uit. Snijd de peper in reepjes en voeg toe. Pers 1 teen knoflook boven de kom. Kneus de koriander in de vijzel. Voeg met de olie en de garnalen toe. Laat 1 uur afgedekt in de koelkast marineren. Kook de rest van de knoflook 4 min. op laag vuur. Snijd de andere citroen in achten.

Rijg de citroen, knoflook, garnaal en tomaat aan de satéstokjes. Gril ca. 6 min. op de barbecue.

U kunt de garnalen 's ochtends marineren. Bewaar afgedekt in de koelkast.

Garnalen grillen op de barbecue

Instructievideo - 00:45 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Garnalen-citroenspiesen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig