Garnalen met pittige tomatensalsa
bewaar
bewaar

Garnalen met pittige tomatensalsa

20 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Ontdooi de garnalen en dep ze goed droog met keukenpapier. Pers 1 limoen uit, snijd de andere in 4 partjes. Verwijder de zaadjes van de tomaten en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Meng in de kom de tomatenblokjes met de bosui, de helft van de koriander en de helft van de rode peper. Voeg het limoensap, zout en (versgemalen) peper naar smaak toe. Zet de salsa tot gebruik apart. Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak de knoflook en resterende rode peper 30 seconden. Voeg de garnalen, komijn en paprikapoeder toe. Bak de garnalen 3-5 minuten op een matig vuur tot ze felroze kleuren. Strooi er de rest van de koriander over. Serveer de garnalen met de partjes limoen en tomatensalsa. Lekker met kleine bloemtortilla's of stokbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Garnalen met pittige tomatensalsa

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig