Tempurafrites met wasabimayonaise
bewaar
bewaar

Tempurafrites met wasabimayonaise

40 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de courgette in de lengte in plakken van 6 mm. Snijd de plakken in lange dunne repen en snijd die weer doormidden. Doe hetzelfde met de winterpeen. Verwijder de harde onderkanten van de aspergetips. Snijd elke bosui in 3 stukken.

Meng de mayonaise met de crème fraîche en de wasabipasta. Breng op smaak met peper en zout. Schenk 6 cm olie in een wok en verhit. De olie is heet als een stukje brood in 15 sec. goudbruin is. Klop ondertussen de eieren los in een grote kom. Voeg de bloem, het mineraalwater en een mespunt zout toe en meng kort. Het beslag mag nog een beetje klonterig zijn. Haal telkens 8 groentefrites door het beslag en frituur ca. 2 min. Laat uitlekken op keukenpapier.

Bestrooi de tempurafrites met zout en serveer met de wasabimayonaise.

algemeenEten er kinderen mee, serveer de tempurafrites dan met gewone mayonaise.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tempurafrites met wasabimayonaise

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig