Pikante curry met bosui
bewaar
bewaar

Pikante curry met bosui

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking, bewaar 200 ml kookwater. Verwijder ondertussen de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Breng water aan de kook en kook hierin de sperziebonen 6 min.

Verhit de olie in een wok en fruit de uisnippers en het wit van de bosuien goudbruin in 5 min., bak de paprika 2 min. mee. Schep de uien en paprika uit de wok. Bak de kalkoenfilet onder af en toe keren goudbruin. Voeg de boemboe toe met het kookwater van de rijst, schep de uien en paprika erbij en stoof nog 5 min. Giet de sperziebonen af en schep ze ook erdoor.

Verdeel de kalkoenfilet over 4 borden. Schep de groene curry ernaast en bestrooi de borden met bosui. Serveer de pandanrijst erbij.

algemeenVoor een wat zachtere smaak kunt u 200 ml kokosmelk gebruiken in plaats van het kookwater van de rijst.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pikante curry met bosui

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig