Geroerbakte zalm met witte asperges
bewaar
bewaar

Geroerbakte zalm met witte asperges

Zo'n torentje van rijst maakt het gerecht meteen een stuk chiquer.

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Schil de asperges met een dunschiller vanaf vlak onder het kopje naar beneden en verwijder de houtachtige uiteinden. Kook ze 10 min. op laag vuur en laat 5-10 min. van het vuur af in het water nagaren. Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Snijd de knoflook fijn, de broccoli in roosjes en de zalmfilet in stukjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de knoflook met de broccoliroosjes 3 min. Voeg de zalm toe en breng op smaak met peper en zout. Meng de ketjap en de chilisaus erdoor. Laat de asperges uitlekken en snijd ze in stukjes van 2 cm.

Serveer de rijst door deze in een beker of glas te drukken en de torentjes op de borden te storten. Schep de zalm met de broccoli en de asperges ernaast.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Geroerbakte zalm met witte asperges

Zo'n torentje van rijst maakt het gerecht meteen een stuk chiquer.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig