Ketjapkip met pittige sinaasappel-koolsalade
Aan de slag
Meng de marinademix uit het pakje mix voor babi ketjap met de olie in een schaal. Schep de kipfilet erdoor en marineer 10 min. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil de sinaasappels en verdeel in partjes. Doe samen met de kool en 1 ui in een schaal en schep de zoete chilisaus erdoor.
Verhit een wok en roerbak de kipfiletreepjes zonder extra olie in 4-5 min. gaar. Voeg de rest van de ui toe en bak 1 min. mee. Voeg de sausmix uit het pakje mix voor babi ketjap met 300 ml water toe en breng aan de kook. Laat nog 1 min. zachtjes doorkoken.
Verdeel de rijst met de ketjapkip over 4 diepe borden en serveer met de pittige sinaasappel-koolsalade.
Ketjapkip met pittige sinaasappel-koolsalade
hoofdgerecht
null personen
630 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Meng de marinademix uit het pakje mix voor babi ketjap met de olie in een schaal. Schep de kipfilet erdoor en marineer 10 min. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil de sinaasappels en verdeel in partjes. Doe samen met de kool en 1 ui in een schaal en schep de zoete chilisaus erdoor.
Verhit een wok en roerbak de kipfiletreepjes zonder extra olie in 4-5 min. gaar. Voeg de rest van de ui toe en bak 1 min. mee. Voeg de sausmix uit het pakje mix voor babi ketjap met 300 ml water toe en breng aan de kook. Laat nog 1 min. zachtjes doorkoken.
Verdeel de rijst met de ketjapkip over 4 diepe borden en serveer met de pittige sinaasappel-koolsalade.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g kipfilet
1 zakje mix voor babi ketjap
4 el traditionele olijfolie
300 g witte rijst
2 handsinaasappels
1 zak gesneden witte kool
3 uien
3 el Thaise zoete chilisaus