Wienerschnitzels met bloemkool en rauwe ham
Aan de slag
Kook de bloemkool in kokend water met zout in ca. 8 min. beetgaar. Giet af. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de aardappelschijfjes in 12 min. goudbruin en gaar, schep regelmatig om. Voeg de laatste 2 min. de zuivelspread toe. Verhit in een andere koekenpan 4 el olie en bak de schnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin. Voeg de ham toe en bak deze in 3 min. uit. Verwarm ondertussen de reuzenbonen in het vocht uit het blikje 3 min. Giet af. Verdeel de schnitzels, de bloemkool, de aardappelschijfjes en de reuzenbonen over 4 borden en leg er een plakje ham op.
Wienerschnitzels met bloemkool en rauwe ham
hoofdgerecht
null personen
635 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de bloemkool in kokend water met zout in ca. 8 min. beetgaar. Giet af. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de aardappelschijfjes in 12 min. goudbruin en gaar, schep regelmatig om. Voeg de laatste 2 min. de zuivelspread toe. Verhit in een andere koekenpan 4 el olie en bak de schnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin. Voeg de ham toe en bak deze in 3 min. uit. Verwarm ondertussen de reuzenbonen in het vocht uit het blikje 3 min. Giet af. Verdeel de schnitzels, de bloemkool, de aardappelschijfjes en de reuzenbonen over 4 borden en leg er een plakje ham op.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bloemkool
6 el olijfolie
1 pak aardappelschijfjes
3 el zuivelspread bieslook
4 wienerschnitzels
100 g Coburgerham
1 blikje Spaanse reuzenbonen