Broodje zalm-roomkaas
bewaar
bewaar

Broodje zalm-roomkaas

10 min. bereiden / 8 min. wachten

licht pittig

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de pistolets volgens de aanwijzingen op de verpakking af.

Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Snijd de zalmsnippers in kleinere stukjes. Roer de roomkaas los in een kom en voeg de rasp, zalm en bieslook toe. Roer goed door en breng op smaak met het citroensap en peper en zout.

Neem de pistolets uit de oven en laat ze een beetje afkoelen. Snijd ze open en besmeer ze met de zalm-roomkaas. Verdeel de veldsla erover en serveer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Broodje zalm-roomkaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig