Zalm-sandwichrepen
Het perfecte brunchgerecht: repen witbrood met sla, zalm en roomkaas.
Aan de slag
Was de slabladen, scheur de nerf eruit en dep droog. Maak de bosui schoon en snijd fijn. Boen de citroen onder koud stromend water schoon en rasp de schil.
Roer de roomkaas met de bosui en het citroenrasp glad. Breng op smaak met zwarte peper. Besmeer de sneetjes brood dun met roomkaas. Verdeel de blaadjes sla en plakjes zalm erover. Besmeer de sneetjes brood met de rest van de roomkaas en leg op de met zalm belegde sneetjes brood.
Snijd de korsten van de sandwiches en snijd elk in 3 repen.
Zalm-sandwichrepen
Het perfecte brunchgerecht: repen witbrood met sla, zalm en roomkaas.
null porties
95 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Was de slabladen, scheur de nerf eruit en dep droog. Maak de bosui schoon en snijd fijn. Boen de citroen onder koud stromend water schoon en rasp de schil.
Roer de roomkaas met de bosui en het citroenrasp glad. Breng op smaak met zwarte peper. Besmeer de sneetjes brood dun met roomkaas. Verdeel de blaadjes sla en plakjes zalm erover. Besmeer de sneetjes brood met de rest van de roomkaas en leg op de met zalm belegde sneetjes brood.
Snijd de korsten van de sandwiches en snijd elk in 3 repen.
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 blaadjes kropsla
1 bosui
½ citroen
100 g roomkaas naturel
8 sneetjes wit casinobrood
100 g gerookte zalmfilet